Beste Phoenix lid,

Twee weken geleden zijn we begonnen met een gedeeltelijke openstelling voor het badmintonnen in de VeKa sporthal. Vanwege de regels konden we toen, tot en met vorige week, alleen nog maar het single spel spelen en waren de kleedlokalen en douches nog niet open. Het zal je vast niet zijn ontgaan dat het kabinet inmiddels nieuwe versoepelingen heeft aangekondigd wat ook weer mogelijkheden voor ons biedt.

Vanaf donderdag 10 juni is het weer mogelijk om relatief normaal te badmintonnen. Zowel single, dubbel als mixed dubbel is toegestaan en tijdens het spelen is de 1,5 meter regel niet van toepassing. Tussen en na het spelen is deze regel nog wel actief. Ook bij binnenkomst en bij het verlaten van de VeKa sporthal is het nog verplicht om een mondkapje te dragen. Ook is het nog verplicht om jezelf op te geven als je komt spelen, dit kan je in de zaal doen. Els houdt hiervoor een lijst bij. Uiteraard, bij klachten of het vermoeden van (opkomende) klachten dien je thuis te blijven. Mocht je jezelf al hebben aangemeld, meld jezelf dan ook weer af.
Het is ook weer mogelijk en toegestaan om te douchen en om de kleedkamers te gebruiken, echter, wellicht is het verstandiger om dit de eerste weken nog gewoon thuis te doen. De kantine is helaas nog gesloten, die gaat pas weer open na de zomervakantie.

Kortom, we kunnen weer lekker spelen al is het nog met een paar kleine regels die iedereen (inmiddels hopelijk) wel weet.

Mocht je vragen hebben of problemen om jezelf op te geven, aarzel niet om een van de bestuursleden aan te spreken.

Met vriendelijke groet,
Bestuur HBC Phoenix