BELANGRIJK Vrijwilligers gezocht HBB!

Beste leden van HBC Phoenix, 
Twee maanden geleden heb ik, als voorzitter, uit naam van het bestuur van de HBB een mailing rondgestuurd met de dringende oproep naar vrijwilligers voor de HBB. Helaas hebben we tot op heden hier geen enkele reactie mogen ontvangen. Mijn hoop is wel dat deze oproep gedeeld is met de leden van jullie vereniging en dat er nog reacties zullen komen. 
Afgelopen tijd hebben we binnen het hoofdbestuur het verdere verloop van dit seizoen besproken. Door de corona-maatregelen eind vorig jaar en begin dit jaar is besloten om het vervolg van de bekerwedstrijden te annuleren om zo de competitiewedstrijden te kunnen plannen op de vrijgekomen data. Dit betekent dat we geen bekerfinales zullen spelen. Op deze dag werden altijd de kampioenen van de competitie gehuldigd waarvoor we dus een alternatief moesten bedenken. Een mogelijkheid was om dit tijdens de HBB kampioenschappen te doen. Helaas hebben we moeten concluderen dat er niemand beschikbaar is om deze kampioenschappen te organiseren. Wat natuurlijk weer een gevolg is van de kleine groep aan beschikbare vrijwilligers binnen de bond. 
Voor nu dus het vervelende bericht dat we (nog) geen optie hebben om de competitie kampioenen te huldigen dit jaar en dat we geen mogelijkheid hebben om de HBB kampioenschappen te organiseren. 
Wij hopen als bestuur dat jullie de oproep naar vrijwilligers extra aandacht geven en actief op zoek gaan naar leden binnen jullie vereniging die ons zouden willen ondersteunen bij verschillende taken. Wij zoeken vrijwilligers voor de volgende openstaande functies binnen de bond:

  • Secretaris hoofdbestuur
  • Commissie Toezicht op de Reglementen voorzitter
  • Twee personen voor Bonds Commissie Jeugdzaken
  • Twee personen voor de PR commissie
  • Persoon voor Bonds Commissie Seniorenzaken
Hartelijk dank en met sportieve groet
Teun van der Vorst
Voorzitter Helmondse Badminton Bond