Hoi Senior lid,

Afgelopen donderdag hebben we in een Teams meeting met een aantal fanatieke leden die zich daarvoor hadden aangemeld gesproken over het weer opstarten van het badmintonnen. Eindelijk is het dan zover en waren we het allen er over eens om weer te beginnen. Na lang wachten, vele beperkingen en momenteel gelukkig ook weer wat versoepelingen, kunnen we weer van start. Er zijn momenteel voldoende versoepelingen aangekondigd die het voor ons mogelijk maken jullie weer te laten badmintonnen. Er zijn nog wel een paar beperkingen maar die hoeven ons niet tegen te houden.

We kunnen vanaf donderdag 27 mei weer de zaal in!

Echter, het is alleen nog maar toegestaan om te singelen. Dubbelspel en mixed doubles zijn helaas nog niet toegestaan. Ook dienen we constant de 1,5m afstand regel in acht te nemen. Zorg er dus ook voor dat je niet in groepjes te dicht bij elkaar staat. Als je de zaal binnenkomt of verlaat dien je een mondkapje te dragen. Voorts verwachten we dat je GEEN Covid-19 klachten hebt. Indien je die wel hebt dan blijf je thuis!!

Let er op dat kleedkamers en douches nog niet gebruikt mogen worden.

Omdat we alleen kunnen singelen zijn er slechts 18 plaatsen vrij (9 badminton banen). Daarom hebben we besloten om 2 tijdblokken te gebruiken waarvoor je jezelf kan aanmelden door in te schrijven op deze Google Spreadsheet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Emx69oRa0lIKLVAvw614IB0ljgKFbmva63oiewfd4LQ/edit?usp=sharing.

Als je jezelf hierop inschrijft dan verklaar je ook dat je geen Covid-19 klachten hebt. Let er dus op dat als je op de dag van het badmintonnen wel klachten krijgt je jezelf afmeldt en dus je naam weer van die sheet afhaalt. Mocht je dat onverhoopt niet lukken, we hebben een WhatsApp groep aangemaakt waarin je dit kan laten weten. Deze WhatsApp groep is er ook voor bedoeld om samen af te spreken, als je bijvoorbeeld samen met iemand wil gaan singelen. Of iets anders wat met de badmintonavond te maken heeft. Je kan jezelf aanmelden voor die groep door een Appje te sturen. Dit kan je doen naar het telefoonnummer waar je een mail van hebt gehad (heb je geen mail gehad, meld jezelf dan even bij een van de bestuursleden).

Tot slot, we hopen dat dit niet al te lang duurt en dat we snel weer “normaal” aan de slag kunnen en dat Hein de bar ook weer open kan maken. Ja, je leest het goed, de bar is nog niet open en dat zal pas veranderen indien er meer versoepelingen plaatsvinden. Uiteraard, als alles weer “normaal” is, hoeven we dan niet meer telkens in te schrijven. Voor nu moeten we het helaas nog zo doen.

PS:
Als je de Google Spreadsheet wil openen kan je een melding krijgen dat je een app moet downloaden als je dit op een mobiele telefoon of tablet doet. Je kan er voor kiezen dit te downloaden en zo je naam in te vullen maar je kan het ook weigeren. Het is onmogelijk in deze mail voor iedere situatie een oplossing te geven. Mocht het je niet lukken, neem deel aan de WhatsApp groep en stel daar je vraag. Er zal hulp genoeg zijn.