Beste senioren leden,

Bezoek Kantine:
Het badmintonseizoen 2021-2022 is vorige week weer begonnen en gelukkig kunnen we weer gezellig badmintonnen zoals dat weer een hele tijd geleden mogelijk was. Helaas zijn we nog niet geheel van de Corona pandemie af en daarom gelden er nog steeds een aantal regels die we moeten handhaven. De regels gelden specifiek voor de horeca, oftewel voor je bezoek aan de kantine bij Hein. Wil je daar vanaf 25 september gebruik van maken zorg dan ALTIJD dat je een ID bij je hebt en dat je kan laten zien dat je ofwel gevaccineerd bent, ofwel niet langer dan 24 een negatieve Corona (zelf)test hebt of dat je reeds Corona hebt gehad. Dit volgens de geldende overheidsrichtlijnen. Het bewijzen daarvan kan je via de Corona app doen (de QR code) of een andere door de Nederlandse Overheid voorgeschreven methode. We beseffen ons dat dit niet altijd even handig of wenselijk is maar dit zijn nu eenmaal de geldende regels en daar moet onze geliefde kantine ook aan voldoen. Wij hopen op jullie medewerking.

BBT gaat door:
Op 3 oktober is het Bedrijven Badminton Toernooi (BBT) gepland. Te gek om aan jullie te laten weten is dat dit door kan gaan. Hou de mailtjes in de gaten, alvast veel voorpret gewenst en tot 3 oktober.

Cees van Bragt partnertoernooi:
Op 28 oktober, op onze reguliere speelavond, is het Cees van Bragt partnertoernooi gepland. Geheel volgens traditie is het de bedoeling dat je een partner, introducee, vriend/vriendin, kennis of wie dan ook meeneemt om gezellig een avondje te badmintonnen. Als je komt, meld je dan aan via Els Leijten als je dat nog niet gedaan hebt. Geef dan ook meteen aan Els door wat de badmintonsterkte van je meespelende partner is (beginner, gemiddeld, gevorderd). We hebben er weer zin in, tot dan!

Tot donderdag!

Met vriendelijke groet,
Bestuur HBC Phoenix