Beste leden,

Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels allemaal weten is afgelopen dinsdag weer een persconferentie geweest en zijn er nieuwe Corona maatregelen opgelegd door het kabinet. Dit heeft ook consequenties voor de binnensport en ons geliefde badminton spelletje.

Voor iedereen jonger dan 18:
Je kan gewoon lekker komen badmintonnen en er zijn voor jou geen beperkingen. Wel moeten je ouders, verzorgers of begeleiders je aan de deur afzetten en is het niet toegestaan om te komen kijken. Na de training of speelavond kunnen ze je weer ophalen aan de deur van de VeKa sporthal. Moeten je ouders, verzorgers of begeleiders toch dringend naar binnen dan is het dragen van een mondkapje verplicht. 

Voor iedereen die 18 jaar of ouder is:
Neem je QR code mee want die moeten we checken. Naast je QR code, zorg dan ook dat je jezelf kan legitimeren zodat wij kunnen zien dat het ook echt jouw QR code is. Deze regel is zowel van kracht bij het betreden van de sporthal als in de kantine bij Hein. Trainers en begeleiders van de jeugd zijn uitgesloten van deze regel. 

Het valt allemaal best mee, het zijn een paar kleine aanpassingen waar wij met zijn allen ons aan moeten houden en met een beetje goede wil kunnen we nog steeds lekker genieten van het badminton. 

Tot donderdag!

Met vriendelijke groet,
Bestuur HBC Phoenix