Beste senioren leden,

In de laatste persconferentie van deze week zijn er nieuwe versoepeling doorgevoerd voor de binnensporten. Hier is bekend geworden dat alle binnenfaciliteiten open kunnen en de 1,5 meter tijdens het sporten niet gehandhaaft dient te worden.

Ook Phoenix is van plan om op 2 juli onze laatste speelavond te organiseren. Op dit moment is de noodverordening van gemeente Helmond nog niet aangepast en zijn de richtlijnen vanuit de gemeente nog niet bekend. Hieronder vallen ook bijv. de richtlijnen over de ventilatie, of het ventilatiesysteem, in de zaal.

Hierdoor kunnen wij nog geen officiële GO geven voor de speelavond op 2 juli maar we hebben goede hoop. Wij als bestuur zijn voorbereid en volgen de updates vanuit de gemeente en NOCNSF. Wij hopen snel aan te kunnen geven dat wij kunnen gaan spelen en onder welke voorwaarden.

Houd Facebook/email/website in de gaten voor de laatste updates. Voor vragen kan je terecht bij het bestuur of voor deze avond specifiek Quinten vd Zanden. Quinten is voor deze avond de aangewezen Corona verantwoordelijke en krijgt daarbij ondersteuning van Hans Nuismer.

Met vriendelijke groet,
Bestuur HBC Phoenix