Beste senioren leden,

In de laatste persconferentie van deze week zijn er nieuwe maatregelen doorgevoerd voor de binnensporten. Als je alles bij elkaar optelt dan zou er wel een single gespeeld mogen worden, echter wij als bestuur vinden dat we de verantwoordelijkheid moeten nemen om het aantal sociale contacten te verminderen, uiteraard vanwege het Corona virus. We willen niet het risico lopen dat er toch gedubbeld of gemixed gaat worden en mede daardoor het virus verspreid zou kunnen worden. De tijdelijke stop voor het spelen is voorlopig 4 weken, gelijk aan de periode die het kabinet gisteren heeft aangekondigd.

Omdat jullie als senior speler helaas niet van de zaal gebruik kunnen maken is ook besloten om voor die periode geen contributie te heffen. Heb je een automatische betaling, geen probleem, het wordt door onze penningmeester automatisch teruggestort voor de periode dat je niet hebt kunnen/mogen spelen.

Junioren

Alle junioren t/m 17 jaar mogen nog blijven sporten, gelijk aan het kabinetsbesluit. De trainingsavond op donderdag is normaal volgens de laatste regels toegankelijk voor de junioren. Trainen kan dus gewoon!
Voor de senioren die begeleiding zijn bij de junior trainingen hebben wij het dringende advies een mondkapje te dragen.

Competitie

De HBB heeft zowel voor de junioren als voor de senioren de competitie stilgelegd. Meer informatie hierover kan je vinden op de site van de HBB.

Houd Facebook/email/website in de gaten voor de laatste updates. Voor vragen kan je terecht bij een van de  bestuursleden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur HBC Phoenix